Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Begrip in Nunspeet

Optiek Kale: een begrip in Nunspeet!

 Wie de mooiste aanrijroute naar het centrum van Nunspeet wil, kiest voor de Laan. Deze weg tussen de bomen door, brengt iets in herinnering van de oude, historische Laan die vroeger de mensen naar het centrum leidde. Een mooi stukje Nunspeet dat het gevoel versterkt, op de Veluwe te zijn! Nog vrolijker wordt u, wanneer u vlak voor het centrum naar links kijkt. Daar ziet u een markant, wit winkelpand. Dit is het bekende pand van Optiek Kale. Beeldbepalend aan de Laan!

Het ondernemerschap aan de Laan kent een lange geschiedenis. Begin 19e eeuw werd hier een katoenfabriek met ververij gebouwd; de eerste fabriek van Nunspeet. In de jaren daarna kwam er steeds meer bedrijvigheid en momenteel zijn er aan de Laan diverse, hedendaagse winkelpanden te vinden, met elk een uitgebreid assortiment.

Eén van de meest markante panden aan de Laan is het pand  van Optiek Kale. Vanuit het centrum even linksaf, ziet u aan uw rechterhand meteen onze winkel. Onze huisstijl kenmerkt zich door de prachtige paarsblauwe lavendelkleur, gecombineerd met wit en grijs. Al sinds 1969 is Optiek Kale een begrip in Nunspeet en omstreken. In de jaren daarna hebben we ons ontwikkeld tot een hedendaagse en vooruitstrevende winkel.

Door onze goede naam hebben wij een klantenkring opgebouwd in de regio Nunspeet, Harderwijk, Elspeet, Elburg en ’t Harde.

Wij bieden kwaliteit en persoonlijke service op het gebied van de totale oogzorg. Dit realiseren wij door de aanwezigheid van drie beroepsgroepen binnen de onderneming: onze opticiens, contactlensspecialisten en een optometrist. Doordat we al deze specialismen onder één dak hebben, krijgt u als klant altijd het juiste advies. U kunt kiezen voor een mooie bril, een trendy zonnebril of contactlenzen.

Kom snel langs in onze winkel aan de Laan en ervaar zelf waarom Optiek Kale een begrip in Nunspeet is!

 Met vriendelijke groet,

Team Optiek Kale

 

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken