Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Computerbrillen

Wist u dat een gewone leesbril niet geschikt is voor het werken achter een  beeldscherm en dat met een gewone leesbril uw ogen zelfs nog sneller achteruit gaan?

Dat komt omdat een leesbril zo is ingesteld dat deze uw ogen wel ondersteunt op een gemiddelde leesafstand, maar niet geschikt is voor het werken achter een computermonitor.

Gewone multifocale glazen zijn ook minder geschikt voor het werken achter een beeldscherm. Deze glazen zorgen wel voor een ononderbroken zicht van dichtbij tot veraf, maar het zicht op middellange afstand (toetsenbord en beeldscherm) is bij multifocale glazen relatief smal.

 De Oplossing voor werken achter een beeldscherm is de Computerbril!

De Computerbril wordt ook wel Beeldschermbril genoemd en is speciaal ontwikkeld voor het werken achter een computer beeldscherm. Op beeldschermafstand ondersteunt deze bril uw ogen prima!

De voordelen tijdens uw computermomenten zijn:

– U heeft geen last meer van vermoeide ogen.
– U heeft geen last meer van het turen naar het beeldscherm.
– U heeft geen nek- en schouderklachten meer die ontstaan door een onnatuurlijke houding bij een gewone leesbril.
– U hoeft niet langer constant uw bril op en af te doen.
– Uw ogen gaan minder snel achteruit.

Hoe werkt een computerbril?

computerbrillen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op kantoor. Terwijl u met de computer werkt, maken uw ogen continu bewegingen tussen het beeldscherm, het toetsenbord, documenten en collega’s. Daarvoor zijn glazen die alleen op korte afstand corrigeren, niet voldoende.

Computerbrillen corrigeren niet alleen op korte afstand, maar bieden een dieper en breder kijkbereik. U hoeft dan minder corrigerende hoofdbewegingen te maken, zodat u met deze glazen veel prettiger kijkt. Hierdoor houdt u meer energie over om u te focussen op het werk.

In onze winkel in Nunspeet leveren wij deze vernieuwende kwaliteitsbrillen in vele soorten. Kom voor een advies op maat naar Laan 12 – 14.

Optiek Kale: dé opticien voor de Noord Veluwe en omstreken!

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken