Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Advies over uw nieuwe contactlenzen bij Optiek Kale

Er zijn tegenwoordig veel soorten contactlenzen op de markt. Veelal heeft de klant zelf al een voorkeur welke lens het moet gaan worden. De keuze voor het type lens is dan ook een persoonlijke kwestie afhankelijk van de levensstijl, hobby’s, budget en ga zo maar door.

Door juiste en accurate meetmethodes bepalen wij samen met de klant welke contactlens uiteindelijk het best bij hem of haar past. Als de keus is gemaakt welke lens het uiteindelijk gaat worden volgt er een vervolgafspraak voor een uitgebreide instructie. Tijdens de instructie zal alles worden besproken over het in doen en uithalen van de lens. Ook zal er een duidelijk advies gegeven worden om de lenzen in optimale conditie te houden om zo de gezondheid van de zo kostbare ogen te waarborgen.

Er zal een grote nadruk liggen op de hygiëne en wat er wel en juist niet gedaan mag worden als je lenzen in hebt. Als extra service bieden wij een 1 maand gratis proefperiode aan inclusief controles. Zo loopt u als klant geen risico op een dure zoektocht naar de juiste lens en geeft het ons de gelegenheid te bewijzen dat kosten noch moeite bespaard worden bij het bieden van service en kwaliteit. Sinds begin jaren 70 is Optiek Kale leverancier van contactlenzen voor de consument en zullen wij als contactlens specialisten u voorzien van de juiste adviezen voor het beste resultaat.

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken