Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Kinderbrillen: compleet al vanaf 150 euro

Ook kinderen zitten goed bij Optiek Kale in Nunspeet. Onze collectie kinderbrillen bevat grote merken voor de kleintjes en leuk voor de ouders. De brillen zijn voordelig geprijsd en door het duidelijke prijssysteem met stickers is direct te zien wat de complete kinderbril gaat kosten.

Grote collectie, want ook kinderen hebben smaak!

Als u en uw zoon of dochter een bril komen uitzoeken, helpt Niesanna hier graag bij. Niesanna hoort het steeds vaker als kinderen de winkel binnenlopen: ‘Ik wil een bril van Vingino.’ Ook kinderen willen een mooie bril die past bij hun outfits om te ‘scoren’ bij vriendjes en vriendinnetjes. Daarvoor zitten ze bij ons goed! Met merken als Vingino, BBIG, Swing, Paul & Joe en Ray-Ban biedt onze collectie zelfs het meest kritische prinsesje of de stoerste jongen een kinderbril om trots op te zijn.

Duidelijk prijssysteem

Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, werken we met een stickersysteem in diverse kleuren. Er zijn 6 prijsklassen in elk hun eigen kleur die staat voor de prijs van het montuur inclusief ontspiegelde glazen, zodat u de kosten in één oogopslag kunt zien. Voor extra dun geslepen glazen of glazen met sterktes buiten +4 of -6 cil. 2.00 is de meerprijs €22,50 per glas. Vanaf 150 euro heeft uw kind al een hele leuke, goede bril!

Duidelijk advies

We hebben kijk op de juiste bril voor elk kind. Bij een sterkte van +4 of -5 is het bijvoorbeeld raadzaam een klein montuur te kiezen, zodat de dikte van het glas beperkt blijft en ‘Bambi-ogen’ voorkomen worden. Uiteraard is het laatste woord altijd aan u en de kleine brildrager (in spé).

Van harte welkom

Twijfelt u of uw kind wellicht een bril nodig heeft of is de oude kinderbril aan vervanging toe? Dan nodigen wij u en uw zoon of dochter van harte uit om eens langs te komen bij Optiek Kale in Nunspeet.

Niesanna
'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken