Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Blackfin

Taibon Agordina, gelegen in de prachtige Italiaanse Dolomieten, is de vestigingsplaats van Blackfin. Dit familiebedrijf startte in 1971 en was jarenlang producent van brilmonturen voor andere merken maar is een aantal jaren geleden  begonnen met het ontwerpen en produceren van een eigen merk: Blackfin.

Wat begon met een klein aantal modellen in een paar kleuren is nu uitgegroeid tot een volwaardige collectie. Voor de Blackfin monturen wordt titanium of acetaat gebruikt voor het voorstuk en beta-titanium voor de veren. In totaal zijn er maar liefst 53 stappen nodig om uit een plaat titanium  een perfecte Blackfin te produceren. Ondanks dat er vele stappen geautomatiseeerd zijn, is het echte handwerk nog onontbeerlijk om tot een perfecte Blackfin te komen. De Blackfin is behalve ‘made in Italy’ dan ook ‘neomadeinitaly’ wat aangeeft dat human resources nodig zijn om tot dit mooie product te komen.

Optiek Kale heeft in haar winkel aan de Laan in Nunspeet een uitgebreide collectie Blackfin brillen.

Klik hier voor een indruk van de collectie.

 

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken