Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Façonnable

De herenbrillen van het merk Façonnable hebben een hoog draagcomfort. Façonnable heeft moderne, vlotte monturen, maar ook meer traditionele modellen. De monturen zijn altijd stijlvol en tijdloos. Dit merk is in staat om klassieke brillen te produceren die van moderne materialen zijn gemaakt.

De Façonnable collectie is te vinden bij Optiek Kale aan de Laan in Nunspeet. Er zijn monturen voor stoere, snelle jongens, maar ook voor volwassen heren die graag een exclusieve bril dragen.

Kom snel kijken in onze winkel!

 

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken