Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Lunor

Wie een exclusieve bril zoekt met een tijdloos design, kiest voor een bril van het merk Lunor. Dit degelijke, Duitse merk wil zich onderscheiden met monturen die unieker zijn dan doorsnee monturen. De Lunor brillen hebben een eigen look, maar zijn tegelijk tijdloos.

De oprichter van Lunor miste bij de gangbare brillen een stuk charme. Het doel van zijn eigen brillenlijn was en is nog steeds: brillen leveren die met persoonlijke aandacht zijn geproduceerd en die een toegevoegde waarde geven aan het uiterlijk van de drager. De Lunor monturen zijn handgemaakt en hebben een uitzonderlijk goede kwaliteit!

Uw opticien: Optiek Kale in Nunspeet, heeft een uitgebreide collectie Lunor brillen waar u uit kunt kiezen.

Klik hier voor de montuur collectie

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken