Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Paul & Joe

PAUL & JOE is een Frans modemerk. Dit wereldberoemde modelabel maakt ook prachtige dames-,  en herenbrillen. Zowel de brillen als de zonnebrillen van PAUL & JOE zijn levendig, fris en een beetje retro. De kleuren zijn trendy en de brillen zijn afgewerkt met een verfijning waar een modelbouwer jaloers op kan zijn!

Sophie Albou is het brein achter de PAUL & JOE brillen. Het merk is genoemd naar haar twee zoontjes en haar eigen persoonlijkheid is terug te zien in de collectie.

De damesmodellen zijn geschikt voor vrouwen die niet willen opgaan in de massa. De herenbrillen zijn wat stoerder, maar net zo kleurrijk en speels. Alle monturen worden gefabriceerd uit hoogwaardige materialen. Veel details zijn aangebracht aan de binnenkant van het montuur, waardoor de buitenkant rustig blijft. Daarbij wordt het logo bescheiden gebruikt. PAUL & JOE brillen hebben altijd een ingetogen en stijlvolle uitstraling!

Sinds kort heeft Optiek Kale in haar collectie ook vlotte kinderbrillen van PAUL & JOE Little, in frisse kleuren. Kom ze met uw kind bekijken aan de Laan in Nunspeet!

 

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken