Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

I Scription Scherper beeld

Scherper beeld


en echt veel minder schittering met de i.Scription® glazen


De meeste brildragers weten ongeveer hoeveel ‘plus’ of ‘min’ ze hebben. Dat elk oog een uniek karakter heeft dat bepaalt wat iemand exact onder bepaalde omstandigheden ziet, is minder bekend. Maar juist door deze persoonlijke eigenschappen te meten kunnen er brillenglazen gemaakt worden die naadloos aansluiten bij de behoefte van jouw ogen. De i.Profiler® van ZEISS is speciaal ontwikkeld om zo’n ‘vingerafdruk’ van je oog te maken.


Van ruimtevaart-technologie naar brillenglazen
De techniek die ZEISS in de i.Profiler® heeft gestopt om een visueel profiel van je oog te maken dat net zo persoonlijk is als je vingerafdruk, is afkomstig uit ruimtevaarttechnologie. Telescopen van sterrenwachten zijn voorzien van hoogwaardige ZEISS-lenzen die ‘ruis‘ wegnemen, waardoor een veel scherper beeld ontstaat met veel minder schittering. Deze zelfde technologie wordt gebruikt voor de oogmeting met de i.Profiler® van ZEISS en in de i.Scription®-glazen die op basis van iemands unieke oogprofiel vervolgens gemaakt kunnen worden. ‘Er gaat een wereld voor je open’, is geen overdrijving als het gaat om de juiste brillenglazen. Een reguliere oogtest meet welke sterkte de glazen in je bril moeten hebben, maar legt andere eigenschappen van de ogen die van belang zijn voor een goed zicht, niet bloot. Zo is geen enkel oog perfect rond en geen enkel netvlies helemaal egaal. En juist een nauwkeurige meting van die persoonlijke kenmerken kan het verschil maken tussen goed zien en het scherper, contrastrijker en kleurrijker beleven van alles om je heen.

“Door een oogmeting met de i.Profiler® kan ik mijn klanten helpen meer contrast te zien bij weinig licht” 

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken