Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Opticien aan huis

Opticien aan huis service

Kunt u, om wat voor reden dan ook, niet naar Optiek Kale in Nunspeet komen? Dan komen wij naar u toe! Ook met onze ‘opticien aan huis’ service krijgt u de aandacht en kwaliteit die u van ons gewend bent!

Oogmeting

We doen bij u thuis in de vertrouwde omgeving een uitgebreide oogmeting. We doen een oogmeting om de sterkte te bepalen, een oogdrukmeting en staaronderzoek. Deze metingen zijn standaard en altijd gratis.

Briladvies

We hebben een grote collectie monturen bij ons, zodat u uitgebreid kunt passen en een goede keuze kunt maken. Wij geven u een advies voor passende glazen. Wanneer de bril klaar is komen wij opnieuw bij u thuis om de bril af te leveren.

Deze service is niet alleen voor klanten in Nunspeet, maar ook voor klanten in Elburg, ’t Harde, Oldebroek, Doornspijk, Elspeet, Vierhouten, Hulshorst en Harderwijk. Voor meer informatie of voor het maken van een thuis-afspraak kunt u Optiek Kale bellen of mailen.

Oogmeting met de opticien aan huis service
afspraak
'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken