Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Optiek Kale introduceert ‘Brillen 4 kids’

‘Brillen 4 kids’ is een nieuw concept. Een concept waarbij je als ouder een jaar lang geen zorgen hebt over de bril van je kind. Je betaalt een vast bedrag per maand gedurende een jaar. Daarvoor krijgt je kind een nieuwe bril. Maar daarnaast heb je ook geen kosten meer gedurende dat jaar. Ook al gaat de bril kapot of zijn er nieuwe glazen nodig.

Actieve kinderen

‘Met ‘Brillen 4 kids’ spelen we in op de situatie van het kind’ vertelt Matthijs Knepper van Optiek Kale. ‘Kinderen zijn beweeglijk en dan gebeurt er wel eens iets met de bril tijdens het spelen, voetballen of ravotten. Daarvoor zijn ze kind. Daarom hebben wij bij Optiek Kale ons concept ‘Brillen 4 kids’ ontwikkeld. Als de bril kapot is en niet meer gerepareerd kan worden, wordt deze gratis vervangen.  Gratis ontvang je nieuwe glazen als dat noodzakelijk is.

Vier soorten brillen

In het concept ‘Brillen 4 kids’ worden vier soorten brillen onderscheiden.

Bij het voordeligste merk brillen zijn de kosten €12.50 per maand. Daarnaast is het mogelijk om voor de helft van de prijs extra een tweede bril krijgen. Net zo’n mooie en goede bril als de eerste bril.

In het verleden zag je nog wel eens dat kinderen het vervelend vonden om een bril te dragen. Tegenwoordig zijn de brillen zo gaaf, dat kinderen een bril vaak stoer vinden. Dat komt ook door de ontzettend leuke kinderbrillen. Bij Optiek Kale aan de Laan te Nunspeet vertellen ze u graag alles over dit nieuwe concept.

Klik hier voor meer informatie>

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken