Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Optiek Kale: Multifocaal specialist.

De ene multifocale bril is de andere niet. Zo zijn er speciale multifocale brillenglazen voor mensen die veel auto rijden. De glazen voor zo’n bril worden anders geslepen dan glazen voor een bril van iemand die een hele dag op kantoor zit. En ook voor iemand die de hele dag achter een computer werkt, kan een bril met anders geslepen glazen wenselijk zijn. Het is zelfs mogelijk om in het glas speciale plekken te maken voor het gebruik van de smartphone en Ipad.

 

De opticiens van Optiek Kale adviseren en bespreken met u wat het beste multifocaal brillenglas is.
Waar gebruikt u de bril voor, waar bestaat uw dag uit, wat voor werk doet u.
Er zijn heel veel kijk-oplossingen in verschillende prijsklassen. Wij van optiek Kale denken graag met u mee. Wat is de beste oplossing in uw situatie.
Als u bij Optiek Kale niet kunt wennen aan uw nieuwe bril, zoeken wij met u naar de passende oplossing. U moet uw bril met plezier dragen. Zo zorgen we samen zo goed mogelijk voor uw ogen.

Wij werken met Zeiss glazen. Brillenglazen van zeer hoge kwaliteit. Wij worden voortdurend bijgeschoold en getraind om de laatste ontwikkelingen aan de klant over te brengen. De ontwikkelingen in glazen gaan steeds verder. Zo kunnen we met de moderne glazen van Zeiss rekening houden met uw manier van leven. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies bel. 0341-253383 of klik op de link.

Klik hier voor een afspraak> 

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken