Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Oté Monosept

Oté Monosept  is een reinigingsvloeistof voor  contactlenzen.

Voor het schoonmaken van contactlenzen heeft u de juiste lenzenvloeistof nodig. Oté monosept is een contactlensvloeistof voor alle types lenzen, Deze vloeistof zorgt voor een krachtige reiniging en is geschikt voor gevoelige ogen. Dit komt doordat er in deze vloeistof geen conserveringsmiddelen zitten.

Oté Monosept reinigt op drie manieren:

1: Reinigt en desinfecteert.

Waterstofperoxide dringt door tot diep in de lens en doodt kiemen en bacteriën voor een grondige desinfectie en diepe reiniging.

2: Maakt vuil los.

Een speciale surfactans verwijdert de aanslag op het lensoppervlak.

3: Verbetert het verwijderen van proteïne.

Wanneer u lenzen draagt, zetten zich eiwitten af op uw lenzen. Dit is normaal, maar deze moeten wel verwijderd worden. De bruisende werking van Oté Monosept verbetert het verwijderen van eiwitten, zodat u kunt blijven genieten van optimaal zicht.

Het geheim van Oté Monosept

Het desinfectiesysteem van AOSEPT® PLUS is op basis van 3% waterstofperoxide. Waterstofperoxide is ook aanwezig in uw oog, maar dan in een zeer lage concentratie. In geconcentreerde vorm is het een sterke desinfectans en mag het niet direct in contact komen met uw oog. Daarom wordt Oté Monosept geleverd met een speciale lenshouder. Deze lenshouder bevat een platina schijfje dat de waterstofperoxide neutraliseert. De vloeistof die geschikt is om alle typen contactlenzen mee te reinigen, te desinfecteren en te bewaren*.

 

De ene vloeistof is de andere niet

Wellicht heeft u het idee dat alle lenzenonderhoudsvloeistoffen hetzelfde zijn, maar dit is zeker niet het geval. De vloeistoffen reageren verschillend op de diverse contactlensmaterialen en ook op het oog. Wij kunnen u adviseren welke vloeistof de ideale combinatie vormt met uw lenzen en ogen. Of Oté Monosept ook met uw contactlenzen en ogen een goede combinatie vormt, zoeken wij graag voor u uit. Vraag het onze contactlensspecialist.

Oté Monosept is te vergelijken met AOSEPT® PLUS en Easy Sept.

Prijs: fles van 360ml en lenshouder: € 19.50 Half jaar pakket 5 x 360ml en lenshouders: € 59.50  ( in combinatie met een half jaar lenzen + controle krijgt u 10% korting)

Ote Monosept

 

 

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken