Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Professioneel advies van onze optometrist

Onze optometrist: Sabine Ooms

Uw ogen zijn een zeer waardevol bezit. Dat mag duidelijk zijn. En met die wetenschap verdienen uw ogen het om regelmatig nauwkeurig onderzocht te worden. Iedere oogmeting bij ons is dan ook een echt onderzoek. We laten geen kans onbenut om goede oogzorg te verlenen. Het bepalen van de juiste sterkte is meer dan een oogmeting. Er is ook de oogdrukmeting, het staaronderzoek en, indien nodig, de netvliescheck.

Onze optometrist Sabine Ooms (HBO) is er voor meer diepgaande onderzoeken. Zij houdt zich bezig met onderzoeken bij onder andere diabetespatiënten. Maar ook bij te hoge oogdruk (glaucoom) of bij slijtage van het netvlies (macula degeneratie) kan zij u een professioneel advies geven.

Door een goede samenwerking van de huisartsen en oogartsen uit de regio met onze optometrist staan we garant voor de complete oogzorg. Uw ogen verdienen dat! Voor een diepgaand onderzoek of diabeetonderzoek maakt u een afspraak met Sabine Ooms. U kunt deze afspraak maken in de winkel of per telefoon met een van onze medewerkers. Voor een oogmeting kunt u ook bellen om een afspraak te maken. Of u komt naar onze winkel. Het team van Optiek Kale: Cisca, Niesanne, Ard, Sabine en Matthijs, staat dan graag voor u klaar!

Optometrisch onderzoek

afspraak

 

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken