Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

Team Optiek Kale

Een optiekzaak zonder de juiste mensen is alleen een ruimte met brillen. Optiek Kale in Nunspeet heeft gelukkig de juiste mensen om u te adviseren op professionele en prettige wijze. Alle medewerkers zijn gediplomeerd. We stellen hen graag aan u voor!

Matthijs Knepper, eigenaar van Optiek Kale

‘Mijn naam is Matthijs Knepper, de eigenaar en het bekende gezicht van Optiek Kale. Sinds 1997 ben ik werkzaam bij Optiek Kale. In 2004 heb ik Optiek Kale overgenomen van dhr. en mevr. Kale. Door de jaren heen is er veel veranderd in onze zaak. We hebben een nieuw logo en het pand heeft een fris en herkenbaar gezicht gekregen aan de Laan. We zijn voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Om u als klant een beter Zicht-resultaat te geven! Wij bieden alle producten en service op het gebied van monturen, brillenglazen en contactlenzen. We vinden het een uitdaging om elke klant met goed Zicht en een goed gevoel naar huis te laten gaan. Daarom bent u altijd welkom bij ons voor een uitgebreide oogmeting. Wij zijn pas tevreden, als de klant tevreden is!’

Cisca

Cisca komt oorspronkelijk uit de zorgsector. ‘Uit ervaring weet ik dat ouderen die niet in staat zijn zelf naar een opticien te gaan, er vaak voor kiezen geen bril meer te dragen. Daarom ben ik trots op de service aan huis die wij verlenen.’ Cisca is blij met haar nieuwe, zorggerelateerde vak. ‘Het is bijzonder mensen blij te maken met een mooie bril en helder zicht.’

Ard

Ard is sinds 11 jaar opticien en sinds 4 jaar ook contactlensspecialist. ‘Onze mogelijkheden zijn ruim als het gaat om contactlenzen. Harde, zachte, enkelvoudige, multifocale, nachtlenzen. Ik adviseer mensen graag over de beste oplossing voor hun ogen. Bij contactlenzen is regelmatige controle een must om de gezondheid van het oog goed in de gaten te houden. Onze klanten ontvangen daarvoor elk half jaar een uitnodiging.’

Kinga

Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen aan een studie tot opticien. Na 4 jaar intensieve studie en diverse stages mocht ik het veelzijdige vak van opticien gaan beoefenen. Intussen heb ik 8 jaar ervaring opgedaan bij diverse optiekzaken in de regio. Bij Optiek Kale ben ik ook geen onbekende; hier heb ik namelijk al eerder gewerkt tussen 2008 en 2010. Ik geniet enorm van het werken bij Optiek Kale, want: geen dag is hetzelfde in een optiekzaak!

Een bril zie ik niet als alleen een optisch hulpmiddel, maar ook als een modeproduct. Klanten weten dankzij internet heel goed wat er te koop is. Ze moeten met een modieuze bril en een goed gevoel naar huis gaan. Het blijft voor mij een uitdaging om voor elk individu een passende bril te vinden!

Niesanna

Niesanna verruilde de pietepeuterige kraaltjes waar zij als puber mee knutselde voor de verfijnde techniek in de werkplaats van Optiek Kale. ‘Maar ook de aandacht voor klanten spreekt me aan in mijn vak.’ Gelukkig is daar bij ons alle tijd voor. Op mijn 4e kreeg ik zelf een bril en dat was best ingrijpend. Daarom stel ik kinderen altijd op hun gemak en ontdek ik spelenderwijs met hen welke bril bij hen past.’

Sabine, optometrist

Onze optometrist Sabine Ooms (HBO) doet de meer diepgaande onderzoeken. ‘Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen die bijv. diabetespatiënt zijn. Maar ook mensen met een te hoge oogdruk of slijtage van het netvlies geef ik graag een professioneel advies.’ Sabine werkt samen met de huisartsen en oogartsen uit de regio. Hierdoor staat Optiek Kale garant voor de complete oogzorg. Uw ogen verdienen immers het beste! Voor een diepgaand onderzoek of diabeetonderzoek kunt u met Sabine een afspraak maken. Dit kan in de winkel of per telefoon.

Het team van Optiek Kale: Matthijs, Ciska, Ard, Niesanna en Sabine staat graag voor u klaar!

 

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken