Facebook Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Instagram Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Pinterest Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) Twitter Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) YouTube Created with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch) ons fi lmpje image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml Layer 1 Slice 1 Created with Sketch. Layer 1 Slice 1 Created with Sketch.
opticien aan huis? Bel 0341 253 383

‘Week van de zintuigen’ bij Optiek Kale in Nunspeet

De zintuigen worden geprikkeld tijdens de ‘Week van de zintuigen’ bij Optiek kale in Nunspeet. Van dinsdag 13 tot vrijdag 16 september staan de zintuigen op scherp. Er is niet alleen aandacht voor horen en zien. Maar ook proeven en ruiken krijgen aandacht. En dan is er nog een mooie citybike te winnen. Als dat geen goed gevoel geeft!

Voelen, ruiken en proeven

Op je ogen ben je zuinig. Je wilt immers scherp blijven kijken? Maar heeft voeding met kijken te maken? Ja zeker! ‘Op dinsdag 13 september vertellen we u er meer over’ aldus Matthijs Knepper van Kale Optiek. ‘En we vertellen het niet alleen. We laten het ook proeven. Met een heerlijke smoothie worden alle zintuigen geprikkeld. Laat je verrassen’ aldus Matthijs. De combinatie van gezondheid en bewegen is bekend. Ook daar wil Optiek Kale een bijdrage aan leveren. Vanaf woensdag 14 september is het exclusieve brillenmerk Jooly bij ons te koop. Als je een bril koopt van dit merk, maak je kans op een citybike van € 300.

Horen en zien

Donderdag 15 september en vrijdag 16 september staan in het kader van horen en zien. Op donderdag kunt u binnen lopen voor een gratis oogmeting en een optimetrisch onderzoek. Een optimetrist kan je adviseren bij bijv. rode of droge ogen. Maar ook onderzoek i.v.m. diabetes en staar kan de optimetrist uitvoeren. ‘Op donderdag is de hele dag onze optimetrist aanwezig’, zo vertelt Matthijs.

Ook voor het horen kun je bij Optiek kale terecht. Op vrijdag 16 september houdt Van Boxtel Hoorwinkels, die bij Kale ‘inwoont’ een Demodag. ‘Op deze demodag kun je allerlei hulpmiddelen om beter te horen uitproberen’ aldus Sander audicien bij Van Boxtel hoorwinkels.

En kom je op donderdag 15 september in onze winkel voor een gratis oog- of oormeting dan ontvang je ook nog een HEMA-cadeaukaart ter waarde van € 5.

Zesde zintuig

Heb je wel eens van het zesde zintuig gehoord? We noemen dit ook wel intuïtie. Je voelt aan dat iets klopt of niet klopt, of iets waar is of niet. Ook al kun je het niet altijd beredeneren. Zo is het ook met een opticien of een hoorspecialist. Je kunt flitsende reclames op televisie hebben, maar dat zegt nog niet of het goed voelt. ‘Onze klanten waarderen ons met gemiddeld een 9.8’, zo vertelt Matthijs. ‘Dat zegt wel iets over onze kwaliteit en klantvriendelijkheid’. Dus ook het zesde zintuig komt bij Optiek Kale aan de Laan 12-14 in Nunspeet ruimschoots in beeld.

'loop gerust even binnen' afspraak?

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Optiek Kale bent u zeker van de persoonlijke aandacht en vakkennis die uw ogen verdienen.

afspraak maken
afspraak maken